بادام درختی روز یک مغز همه کاره است که می توانید آن را برای صبحانه در یک کاسه با ماست و بلغور جو دوسر میل کنید و صبحانه عالی را درست کنید.
همچنین به دلیل قدرت سیر کنندگی بالا و بهتر از همه اینکه چاق نمی کنند یا در حین غذا در سالاد، گزینه مناسبی برای میان وعده میان وعده های غذایی است. اما بهترین کار مصرف مقدار مناسب بادام در هنگام صبحانه است زیرا به این ترتیب مطمئن می شوید که مواد مغذی لازم را برای گذراندن روز مصرف می کنید و خود را با تمام فواید آن تغذیه می کنید.
دم کرده برگ ها و گل های درخت بادام برای کاهش حالت های خستگی فیزیکی استفاده می شود. از اسانس بادام تلخ برخی از انواع درخت بادام در عطرسازی استفاده می شود. از پوشش سبز بادام به عنوان علوفه دام استفاده می شود .
پوسته سخت بادام به عنوان سوخت در بویلرهای زیست توده استفاده می شود. با توجه به گلدهی زیبا و زودرس درخت بادام، گاهی به عنوان گیاه زینتی در پارک ها و باغ ها استفاده می شود.
زیبایی او بسیار برجسته است، در این زمان بیایید بگوییم غمگین تر. که منجر به آثار هنری بزرگی از جمله تابلوی ” شکوفه بادام ” اثر ون گوگ شده است.
بادام یکی از غنی ترین میوه ها از نظر ویتامین E ضروری است. مصرف بیش از حد ویتامین E می تواند باعث اسهال، قولنج، سرگیجه، بثورات پوستی و تاری دید شود.
بادام میوه ای است که انرژی دریافتی بالایی دارد . افراد دارای اضافه وزن باید از مصرف زیاد خودداری کنند. از طرفی آنها یک مهره با قدرت سیر کنندگی زیاد هستند، چند واحد گرسنگی ما را از بین می برد.
بادام سرشار از فیبر است. افرادی که از رژیم های غذایی غنی از فیبر پیروی می کنند باید بادام را عاقلانه مصرف کنند. فیبر بیش از حد در رژیم غذایی ما می تواند باعث ناراحتی روده شود. با مصرف روزانه آنها مقدار توصیه شده برای یک فرد بالغ بین 10-15 واحد است.