آیا میزان تولید بسیار خوبی که در سال های اخیر از انواع بذر سیب زمینی ارگانیک شاهد بوده ایم، توانسته بر روی خرید عمده آن از سوی کشاورزان موثر باشد؟
اگر به گذشته روش های کشت سیب زمینی در ایران دقت کنیم خواهیم دید که در سال های اخیر میزان تولید آن افزایش چشمگیری یافته و میزان کیفیت محصولات نیز به خوبی بهبود یافته است. زیرا در این سالها الگوی کشت سیب زمینی از روش های سنتی به صنعتی تغییرات داشته و کمک زیادی به تولید آن کرده است.
امروزه بهره گیری از بذر سیب زمینی ارگانیک به منظور تولید یکی از مهمترین و بهترین راه هایی بشمار می رود که شرکت های مختلف آن را مد نظر خود قرار داده اند. از آنجا که بذرهای سیب زمینی ارگانیک را تولید کننده ها در بهترین شرایط تولید کرده و بر روی روند تولید آنها نظارت داشته اند، در حال حاضر عملکرد بسیار خوبی داشته اند.
انواع بذر سیب زمینی ارگانیک
از آنجا که گونه های مختلفی از سیب زمینی وجود داشته و برخی از آنها در ایران به شدت مورد توجه قرار دارد، تولید بذر آنها به صورت ارگانیک نیز کمک زیادی به کشاورزان کرده است. زیرا به این ترتیب می توانند محصول مد نظر خود را از بذرهای اصلاح شده و ارگانیک کشت کرده و برداشت بسیار خوبی را شاهد بود.
خرید عمده بذر سیب زمینی
معمولا کشت سیب زمینی به صورت مکانیزه در سطح وسیعی اتفاق می افتد. لذا باید مقادیر زیادی بذر مخصوص تهیه شده و با توجه به الگوی کشت مشخص شده، آنها را مورد استفاده قرار داد.
البته قبل از اقدام به خرید عمده بذر سیب زمینی، باید گونه های مختلف آن با توجه به منطقه مورد توجه مورد بررسی قرار گرفته و سپس آنها را تهیه کرد. یقینا در این صورت می تواند محصول بیشتر با بهره گیری از بذری بهتر برداشت کرد.
منبع: میوه و تره بار ایران