هنگام انتخاب پیاز زرد طلایی افراد باید قبل از پوست کندن به دنبال پیازهایی باشند که خشک و سفت و کم بو یا بدون عطر هستند.
گنجاندن پیاز در یک ظرف، راهی عالی برای تقویت طعم بدون افزودن کالری، چربی یا سدیم است.
پیاز جزء اصلی بسیاری از آشپزخانه ها است و مکمل اکثر غذاهاست. مردم می توانند از پیاز خام خرد شده در ساندویچ یا به عنوان رویه سالاد استفاده کنند. این سبزی همچنین یک افزودنی خوشمزه به سالسا و دیپ می دهد.
دستور العمل های سالم که شامل پیاز به عنوان یک ماده اولیه است عبارتند از:
پیاز ترشی
املت سیب زمینی و پیاز اسپانیایی
دیپ پیاز بدون لبنیات
آنها همچنین وقتی آنها را سرخ می کنند، کباب می کنند یا کاراملی می کنند، طعم بسیار خوبی دارند.
اگرچه پیاز یک مکمل عالی برای یک رژیم غذایی متعادل و سالم است، مردم باید به جای تمرکز بر روی گزینه های فردی، غذاهای متنوعی بخورند.
همه ما این را شنیده ایم. به هر حال، در طول سالها، مادران، نانیها و باباهای ما اطمینان حاصل کردهاند که پیاز در بشقاب سالاد سالم ما جایی پیدا میکند. و بیایید این واقعیت را انکار نکنیم که حتی خوشمزه ترین غذاها هم اگر با پیاز خلال شده و چاتنی سبز همراه نباشند، طعم خوبی ندارند.
اما جدای از اینکه جوانههای چشایی ما را تحریک میکند، پیاز نقش مهمی در کنترل سلامت ما دارد.
سدیم، پتاسیم، فولات، ویتامینهای A، C و E، کلسیم، منیزیم و فسفر… اینها تنها برخی از مواد مغذی پیاز هستند در واقع پیاز ساده یک غذای فوق العاده است و دارای این 10 مزیت شگفت انگیز برای سلامتی است:
فلاونوئیدهای موجود در پیاز به کاهش کلسترول بد در بدن شما کمک می کند و تیوسولفینات ها مانند رقیق کننده خون، قوام خون را درست نگه می دارند به همین دلیل خطر حمله قلبی و سکته تا چند برابر کاهش می یابد