لوبیا چشم بلبلی ریز که در آب درشت می شود

یکی از پارامترهای مورد استفاده در ارزیابی کیفیت غذایی لوبیا چشم بلبلی ریز، محتوای پروتئین آن است که در محدوده 2/16 تا 9/32 درصد گزارش شده توسط کاراپانوس و همکاران است(2017) و 92.3 درصد از الحاقات ارزیابی شده مقادیری بالاتر از 23.35 درصد گزارش شده توسط Collado و همکاران ارائه کردند . (2017) اما کمتر از 29.5 درصد گزارش شده توسط ماچادو و همکاران(2017).

در این راستا Badui-Dergal (2006)اشاره می کند که تفاوت بین ترکیب شیمیایی ممکن است به دلیل شرایط محیطی، خاک یا عوامل مرتبط با محصول باشد. به طور کلی، پروتئین های حبوبات غنی از محتوای اسید آمینه ضروری و در برخی از گونه های محلی در مقایسه با واریته های اصلاح شده بیشتر است.

از این نظر، سالیناس رامیرز و همکاران . (2013) گزارش کردند که محتوای پروتئین در لوبیا چشم بلبلی بیشتر از محتوای گونه های Phaseolus vulgaris است . تقریباً 80 درصد پروتئین‌ها از گیاهان می‌آیند و از نظر تغذیه برای بسیاری از افراد مهم هستند ( Tangadurai, 2004).به این ترتیب لوبیا چشم بلبلی می تواند منبع جایگزین پروتئین ارزان قیمت باشد.

لوبیا

جنبه مهم دیگر محتوای چربی است که همراه با کربوهیدرات ها اجزای اصلی تامین کننده انرژی یا محتوای کالری غذا را تشکیل می دهند. در این رابطه، Katoch (2014) محتوای چربی را برای گونه های مختلف ویگنا با مقادیر 1.43% برای V. radiata ، 0.44% برای V.angularis ، 1.74% برای V.mungo ، 1.59% برای V.umbelata و 1.78% گزارش کرد. برای V. ungiculata ، بنابراین الحاقات HEC01 (1.66٪) و OXC05 (1.64٪) دارای مقادیر مشابه با V. mungo هستند.و PET08 (1.80٪)، PET11 (1.80٪) و FCP13 (1.82٪) دارای مقادیر مشابه با V. ungiculata هستند ، که نشان دهنده الحاق JMM09 (2.89٪) با بالاترین محتوای چربی در میان توده ها و بالاتر از محتوای گزارش شده است. توسط این نویسندگان. مشخص شده است که چربی های موجود در غذا قادر به تولید موادی هستند که بدن انسان به تنهایی قادر به سنتز آنها نیست، اما ضروری هستند، مانند اسیدهای چرب ضروری گروه امگا 3 و امگا 6، آنها نیز یک وسیله نقلیه هستند. برای سهم برخی از ویتامین های محلول در چربی ( ریرا و همکاران 2004).